Tvrdi da ga prate: Stanivuković najavio da će se obratiti MUP-u

Postaje jasno da pojedini ljudi, zbog prijetnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake, napisao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u obraćanju na društvenim mrežama.

Stanivuković tvrdi da ga nepoznate osobe prate u stopu kako bi u svakom momentu znale gdje ide i s kim se sastaje.
“U subotu sam otišao na grob pokojnog Slaviše Krunića, gdje su ljudi koji brinu o mojoj sigurnosti, u blizini uočili dva lica koja me prate i fotografišu. Identifikovali smo vlasnika vozila preko broja registarskih tablica, a kasnije je utvrđeno da automobil pripada ljudima bliskih SNSD-u (vozač inicijala G. T i suvozač inicijala M. Ž). Već postaje jasno da pojedini ljudi, zbog prijetnje koju u meni vide, imaju potrebu znati moje kretanje, planove i naredne korake”, napisao je Stanivuković uz fotografiju automobila na kojoj je onemogućio da se vidi broj registarske tablice.
Uvjerava da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju.

У суботу сам отишао на гроб покојног Славише Крунића, гдје су људи који брину о мојој сигурности, у близини уочили два…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Понедељак, 12. април 2021.

“O tome sam već javno i govorio. Moji saradnici su i prije nekoliko dana uočili dva lica koja već neko vrijeme prate moje kretanje oko Gradske uprave i dojavljuju ko od mojih saradnika ulazi i izlazi iz zgrade, te sa kime se tokom radnog dana sastajem. Ove sumnje su prisutne već neko vrijeme, ali posljednjih dana, to je postalo sve intenzivnije, a samim tim i gotovo nemoguće da se ne uoči”, napisao je gradonačelnik Banjaluke.
Stanivuković je saopštio da će ove podatke u narednim danima dostaviti MUP-u.

Ostavite komentar: