Tviter obračun: Stanivuković prozvao Obradovića pa dobio žestok odgovor

Današnja odluka nekolicine članova DNS-a, među kojima su i dva odbornika, predvođenih Borivojem Obradovićem da pređu u redove SNSD-a izazvala je večeras i tviter obračun između gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i donedavnog prvog čovjeka banjalučkog DNS-a, sada člana SNSD-a, Borivoja Obradovića.

Najprije je Stanivuković napisao tvit iz kojeg nije bilo teško zaključiti da se obraća Obradoviću.
“Bilo mi je tužno danas gledati mladog čovjeka koji sebe prodaje i koji svoju političku karijeru u najboljem slučaju ograničava na mandat od 4 godine, a život i karijera tek pred nama. Gdje duh, energija, ponos, prkos? Da li sve staje u ono V.D.?”, napisao je Draško Stanivuković.

Uslijedio je žestok odgovor Borivoja Obradovića iz kojeg smo saznali da ga je Stanivuković i prije izbora pozivao da se pridruži njegovom taboru.
“Bilo mi je tužno ovih dana gledati mladog čoveka, a gradonačelnika kako je zaboravio na obećanja i odmah kabinet napunio svojim sekretaricama. Tužno je i što se usuđuje mene prozivati i dijeliti lekcije, a nije baš tako mislio kad me je pozivao u svoju vilu prije izbora. Gradonačelniče, izabrao sam da ne farbam narod populističkim pričama. Nije meni do slikanja, da s tobom poziram ispred grtalice. Laži se brzo otkriju, a ja znam da ideale koji će donijeti dobro našim građanima neću tako perfidno da prodajem”, odgovorio je na tviteru Borivoje Obradović gradonačelniku Stanivukoviću.

 

Ostavite komentar: