Turističko-rekreativni centar “Manjača” otvoren za posjetioce

BANJALUKA – Turističko-rekreativni kompleks “Manjača” kod lokacije vještačkog jezera Šljivno danas je svečano, za sve turiste i goste otvorio Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Ono što je veoma bitno jeste da je kupanje i uživanje na ovoj prelijepoj lokaciji na Manjači besplatno za sve goste.

Radojičić je rekao da je novo izletište, koje je oko 30 minuta vožnje udaljeno od Banjaluke, sjajan projekat za grad.

“Ovdje se nalaze sadržaji koje će Banjalučani sigurno prigrliti. Ovo možda predstavlja prekretnicu za Manjaču iz koje su decenijama ljudi odlazili”, naglasio je Radojičić.

Ovaj projekat su zajednički vodili Centar za razvoj poljoprivrede i sela, Gradska razvojna agencija (CIDEA) i Turistička organizacija grada.

Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela, kazao je da se nada da čim prođu mjere od virusa korona da će sve kategorije građana, ali i turista koji dolaze u Banjaluku posjetiti ovu prelijepu lokaciju.

“Pokazali smo građanima sve investicije koje smo ovde uradili i koliko je ovo dobar projekat”, istakao je Ilić.

✅ Novoizgrađeni Turističko-rekreativni centar „Manjača“, u krugu jezera Šljivno, otvorio je danas vrata za sve…

Gepostet von Grad Banja Luka am Freitag, 19. Juni 2020

 

Irena Radojević, direktorica Turističke organizacije grada, dodala je da je otvaranje Turističko-rekreativnog kompleksa “Manjača” došlo u pravom trenutku.

“Zbog virusa korona većina građana ove godine neće putovati na ljetovanje i mislim da će ova lokacija biti dosta popularna među njima”, rekla je Radojevićeva.

 

 

 

Ostavite komentar: