“Trojka iz bloka” na Trgu Krajine: Sav prikupljen novac ide osmočlanoj porodici Gašić

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” šesti put organizuje sportsko humanitarni turnir “Trojka iz bloka” koji će se održati u ponedjeljak, 15. avgusta, na Trgu Krajine sa početkom od 19 časova, a kotizacija za učešće iznosi 5 KM.

“Ove godine, sav prikupljen novac u brzom šutiranju trojki biće doniran za pomoć osmočlanoj porodici Gašić iz Zalužana nadomak Banjaluke. Oni žive kao podstanari u kućerku koji više liči na ljetnu kuću. HO „Srbi za Srbe“ planira kupiti plac i na njemu izgraditi Gašićima vlastiti dom, a za šta je potrebno više od 100.000 KM”, rekli su iz organizacije.

U srcu grada na Vrbasu, Banjalučani će i ove godine moći pokazati svoje humano lice i pomoći socijalno ugroženim porodicama.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ od 2006. godine prikupila je preko 9 miliona evra i pomogla 2.900 porodica koje žive širom Balkana.

Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 1.000 različitih turnira u gradovima širom svijeta, na čak tri kontinenta. Uz pomoć više od 50.000 takmičara prikupila je više od 1.2 miliona evra.

Ostavite komentar: