Tradicionalni plesovi, muzika, umjetnost… Zabavno ispred govornice u “srcu Banjaluke”

U narednim danima planiran je niz različitih događaja kod govornice na Trgu Krajine, koji se organizuju u saradnji Grada i omladinskih organizacija, potvrđeno je iz Gradske uprave. 

Tako će u subotu, 7. avgusta, od devet do 14 časova, Organizacija za razmjenu studenata IAESTE BiH organizovati svojevrstan performanas.
Naime, kako su naveli – tokom ljeta u okviru razmjene studenata u Banjaluku dolaze studenti iz inostranstva.
“Ideja je da se ispred govornice u centru grada predstave tradicionalni plesovi, muzika, hrana i piće, umjetnost (priče, pjesme, slike) sa područja Banjaluke i Republike Srpske”, naveli su iz ove organizacije.
Kada je riječ o drugim sadržajima kod govornice, za 12. avgust je najavljen koncert vokalnog ateljea “MAMA VOX” i predstavljanje polaznika škole pjevanja 12. avgusta, a dan poslije 13. avgusta planirano je plesno veče u organizaciji „Salsa Luka“.
Za 20. avgust predviđeno je da studenti i saradnici Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci predstave svoje radove, dok će gosti projekta „Gramofon“ recitovati svoje, ali i radove poznatih pjesnika i pisaca iz Banjaluke, uz pratnju akustične gitare.

Ostavite komentar: