Topić se izvinio: Moguće da sam opsovao sebi u njedra, nije bilo upućeno nikom lično VIDEO

Nastavak sjednice Skupštine grada Banjaluka obilježila je rasprava o tome da li je Šef Kluba odbornika SNSD, Dragoslav Topić, uputio psovku odbornicima.

Ivan Begić je ukazao na povredu poslovnika, tvrdeći da je Topić tokom skupštinskog zasjedanja opsovao prisutnima, rekavši kako će taj snimak objaviti i na društvenim mrežama.
Sekretar Skupštine grada, Igor Šukalo, rekao da se to nije desilo u sali, te da samim tim poslovnik nije povrijeđen, što su odbornici potvrdili glasanjem.
Snimak pokazuje da su se sporne rečenice čule nakon što je isključen mikrofon.
Kasnije je reagovao i Topić.
“Ja sam emotivac i čovjek od krvi i mesa koji reaguje na optužbe. Ne mogu dozvoliti da me neko vrijeđa, da govori kako sam kriminalac. Moguće da sam opsovao sebi u njedra, ali to nije bilo upućeno nikom lično. Izvinjavam se majci odbornika Begića ako sam je rasplakao. Izvinjavam se svima ako sam nekoga uvrijedio”, rekao je on, prenosi Srpskainfo.Prethodni dio sjednice Skupštine grada prekinut je nakon što je Topić reagovao na riječi Draška Stanivukovića, kojima je šefa Kluba odbornika SNSD povezao sa poslovanjem “Staklenca”.
Topić je nakon izvinjenja objasnio da je imao ugovore o zaposlenju u “Akvani” i da su u pitanju dvije različite organizacione jedinice.
“Ja nisam vodio nikakve kafane, samo sam u njima ostavljao novac”, zaključio je raspravu po tom pitanju.

Ostavite komentar: