Topić oštro: Automehaničarska radnja oprema vrtić, tražim ugovore za organizaciju koncerata

Koja firma je dobila ugovor i opremila vrtić u Kuljanima, pitao je gradske vlasti tokom jutrošnjeg Aktuelnog časa na jedanaestoj sjednici Skupštine grada Banje Luke odbornik SNSD-a Dragoslav Topić. 
“Nama automehaničarske radnje opremaju vrtiće”, rekao je Topić i dodao da je firma koja se bavi nabavkom, prodajom i servisiranjem motornih vozila obnovila vrtić u Banjaluci za 160 hiljada KM.
Ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za komunalne poslove Boriša Mandić u odgovoru Topiću je istakao da su svi radovi završeni, da je vrtić u Kuljanima opremila, koliko se sjeća, “In Vesta Group” iz Bijeljine i da u martu očekuju primopredaju objekta.
Topić je pitao i koliko su koštali koncerti za Novu godinu u Banjaluci i koliko će da košta osmomartovski koncert Nine Badrić na Trgu Krajine.
Gradski menadžer Bojan Kresojević je odgovorio da je koncert Nine Badrić poklon damama, a da su kompletna sredstva obezbjeđena iz donatorskih sredstava.
“I za poslavu Nove godine dominantno su bile u pitanju donacije, a sami koncerti su koštali 95.000 KM bez PDV-a”, naveo je Kresojević.
Topić mu je uzvratio novim pitanjem zašto je za organizaciju Nove godine korišćen pregovarački postupak uz ocjenu da je “očigledno neka muljaža u pitanju”.
“Tražim da mi saopštite koji donatori su bili u pitanju i koliko sredstava su izdvojili za građane Banjaluke. Tražim da mi dostavite te ugovore”, rekao je Topić.

Ostavite komentar: