Tmurni oblaci nisu pokvarili raspoloženje: Matura Gimnazije i Umjetničke škole “Vlado Milošević” VIDEO

Iako su se tmurni oblaci i kiša večeras nadvili nad Banjalukom, to ipak nije pokvarilo raspoloženje maturanata Gimnazije i Umjetničke škole “Vlado Milošević” iz Banjaluke, koji su se pod kišobranima okupili u centru grada na Vrbasa.

Zvuci trube, osmijesi i podrška njihovih najdražih podstakli su ih da sa širokim osmijehom dočekaju posljednji dan srednje škole, pišu “Nezavisne“.

Mihajlo Komljenović, maturant Gimnazije, rekao je da srednjoškolske dane pamtiti po društvu i školskim odmorima.

“Sve su to neke sitnice koje će mi ostati u sjećanju. Plan mi je da upišem arhitekturi u Banjaluci”, rekao je Komljenović.

Njegova koleginica Tijana Savić, istakla je da su svi maštali o maturi, ali da im je kiša pokvarila planove.

“Žao nam što je kišovito vrijeme, ali nadam se da ćemo se lijepo provesti. Nakon srednje škole upisaću ruski jezik na Filološkom fakultetu u Banjaluci”, rekla je Savićeva.

Još jedna maturankinja Anđela Barudžija, rekla je da se osjeća lijepo te da se nada da će razvededriti tmurni oblaci. Dodala je da planira upisati fakultet u Ljubljani.

Danilo Simić i njegove koleginice iz Umjetničke škole “Vlado Milošević”, glasno i kroz smijeh su prokomentarisali da im loše vrijeme ni na trenutak nije pokvarilo raspoloženje.

Istakli su da se osjećaju posebno, kao i uvijek te da im je drago što su završili školu.

“Nakon srednje škole planiramo svirke i kafane, a pored toga studirati Akademiju umjetnosti”, rekao je Simić, dok su koleginice dodale da će upisati glumu i muzički odsjek.

Nakon što se završili sa defilom druženje su nastavili u Banskom dvoru i kafiću “Trezor”.

Sutra maturu proslavljaju učenici Tehonoške škole u Banjaluci.

Ostavite komentar: