Težak posao pred žirijem: 302 fotografije stigle na konkurs “Banja Luka u jesenjim bojama”

Na konkurs za izbor najljepše fotografije „Banja Luka u jesenjim bojama“ pristigle su rekordne 302 fotografije, saopšteno je iz Gradske uprave.

Konkurs je okončan juče, 31. oktobra, a pred stručnom komisijom u sastavu: Aleksandar Čavić, Vedran Ševčuk i Velibor Tripić je nimalo lak zadatak – izbor deset najljepših fotografija.

Iako je prvobitno bilo planrano da Komisija izabere pet najljepših fotografija, zbog velikog broja pristiglih i kvalitetnih fotografija odlučeno je da ipak bude izabrano deset najboljih, od kojih će pobjedničku odabrati sugrađani glasanjem putem Viber zajednice Grada Banja Luka.

Dakle, deset najljepših fotografija, po ocjeni žirija, biće objavljene u Viber zajednici Grada u ponedjeljak, 7. novembra u 10 časova, a građani će za jednu od njih moći glasati 24 časa. Glasanje će biti zaključeno u utorak, 8. novembra, u 10 časova.

Glavna nagrada je pametni sat, koji je obezbijedio Grad u saradnji sa kompanijom “Meridian”, a vrijedne nagrade su pripremljene i za ostale učesnike čije fotografije budu izabarane među deset najboljih.

Naime, konkurs za izbor najljepše fotografije pod nazivom “Banja Luka u jesenjim bojama” osmišljen je u cilju promocije zdravih životnih navika – pješačenja i biciklizma, ali i našeg grada.

Učestvovati su mogli svi sugrađani, bez obzira na to da li se fotografijom bave profesionalno ili amaterski.

Ovim prilikom, zahvaljujemo svim sugrađanima koji su slali svoje fotografije, a koje smo u više navrata objavljivali putem naloga Grada na društvenim mrežama.

Ostavite komentar: