Sutra završetak asfaltiranja: Radovi u Ulici Cara Lazara pri kraju

Radovi na polaganju asfaltnih slojeva u Ulici Cara Lazara biće završeni u toku sutrašnjeg dana (subota), kada će početi i postavljanje montažnih elemenata s ciljem odvijanja saobraćaja sa kružnim tokom na raskrsnici ulica Cara Lazara, Carice Milice i Mirka Kovačevića, najavili su ovo iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, saopšteno je iz Gradske uprave.

Osim navedenog, eksperimentalno će se formirati kružni tok saobraćaja i na postojećoj semaforizovanoj raskrsnici ulica Cara Lazara i Bulevar vojvode Stepe Stepanovića.

U toku ovih radova, regulisanje saobraćaja u zoni ovih raskrsnica odvijaće se u otežanim uslovima i biće postavljena privremena signalizacija. Takođe, napominjemo da su u toku radova moguće i privremene obustave saobraćaja za putnička vozila, dok će se u tim situacijama propuštati vozila javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika na području grada Banje Luke.

Obilježavanje horizontalne signalizacije planirano je u nedjelju, 19. juna.

Molimo sve učesnike u saobraćaju da voze oprezno pomenutim ulicama i raskrsnicama, te da obrate pažnju na svoju bezbjednost, bezbjednost pješaka i ostalih učesnika u saobraćaju kao i na radnike koji izvode radove.

Ostavite komentar: