Sutra će biti održan humanitarni bazar: Pomozimo Slobodanu da dobije novo srce

Humanitarni bazar na kojem će se prikupljati novac za liječenje Slobodana Kovačevića (30), kojem je hitno potreban novac za transplantaciju srca, održaće se sutra (subota) od 11 do 15 časova u TC “Emporium” u Banjaluci.

Nikolina Banjac, jedan od ogranizatora humanitarnog bazara, kazala je za Nezavisne da su odlučili da bazar bude u TC “Emporium” jer je Slobodan, prije godinu dana, radio tu kao ugostitelj.

“Njemu je za transplantaciju srca potrebno između 350.000 i 400.000 evra. Transplantacija se radi u Beogradu, s tim da je suma toliko visoka zato što Srbija nema trenutnog donora, a srce traže u drugim evropskim zemalja”, naglašava Banjac.

Na bazaru će, kako kaže, imati raznoliku ponudu knjiga, dječije odjeće, slatkiša, peciva, kozmetike, nakita, cvijeća i igračaka.

“Takođe, na bazaru će biti i upakovanih poklona za predstojeći Osmi mart, čaše, dekorativna kozmetika, ukrasi itd., a cijene ćemo formirati tako da najniža cijena bude jednu marku, a najviša 10 maraka”, kazala je Banjac.

Ona naglašava da postoji mnogo razloga da građani dođu i posjete bazar, a najbitiniji od svih je što će svojom donacijom pomoći Slobodanu da dobije novo srce.

Ostavite komentar: