Stavio kecelju, zavrnuo rukave i bacio se na posao: Pogledajte kako je Rubljov spremio banjalučki ćevap VIDEO

Banjaluku “trese” teniska groznica. Naime, u gradu na Vrbasu održava se ATP teniski turnir, a snage na terenu odmjeravaju ili su već odmjerili i svoje takmičenje na ovom, jednom od najvažnijih događaja u Banjaluci, završila brojna poznata imena iz ovog sporta.

Među njima je i ruski teniser Andrej Rubljov, koji je danas preko Aleksa Močana izborio učešće u finalu Srpska opena. Osim što je pokazao izvanredno umijeće na teniskom terenu, odlučio je da pokaže i kako se snalazi u kuhinji.

Ni manje, ni više, Rubljov je spremao banjalučke ćevape. Ušao je u kuhinju banjalučkog hotela “Courtyard by Marriott”, stavio kecelju na sebe i “bacio se u akciju”. Pripremio je hranu po kojoj Banjaluku prepoznaju širom svijeta, a s obzirom da su sportisti koji učestvuju na Srpska openu smješteni upravo u ovom hotelu, društvene mreže se šale da su kuvari iz ovog hotela odlučili da zaposle “ruskog tenisera” kao pomoćnika.

Sudeći po onome što je objavljeno na video snimcima koji se šeruju na popularnim društvenim platformama, čini se da Rubljovu nije “teško palo” vrijeme provedeno u kuhinji. Završio je posao zbog kojeg je tu ušao, sasvim sigurno, sa visokom prolaznom ocjenom.

Ukoliko mu dosadi tenis, a odluči se na kuvanje, Rubljovu će vjerujemo “vrata Banjaluke” uvijek biti otvorena.

Podsjećanja radi, u Banjaluci se ove sedmice održava teniski turnir Srpska open. U finalu se Andrej Rubljov sastaje sa boljim iz duela Miomir Kesmanović – Dušan Lajović.

Ono što  je posebno iznenadilo fanove tenisa u gradu na Vrbasu, ali i one koji su doputovali u krajišku ljepoticu sa svih meridijana jeste eliminacija prvog reketa svijeta, Novaka Đokovića. Njega je iz daljeg takmičenja u četvrtfinalu juče izbacio upravo Lajović.

Nataša Lakić, BL portal

Ostavite komentar: