Stanivukovićeva savjetnica najavila nastupe za Novu godinu: Upitan koncert Ane Bekute u Banjaluci

Savjetnica gradonačelnika Banjaluke za društvene djelatnosti, Milada Šukalo, najavila je da će za novogodišnju noć u Banjalući nastupati Petar Grašo i Neda Ukraden.

Dodala je da bi 1. januara u Banjaluci trebalo da nastupi Ana Bekuta.

“Ana Bekuta je doživjela jednu privatnu nesreću i odgodila je sve nastupe u decembru, mi se nadamo da će nastupati, ali sve će se znati kroz nekoliko dana”, naglasila je Šukalo.

Ona je zahvalila svim privrednim subjektima, te je do sada prikupljeno oko 50.000 KM.

“Očekujemo još donatora tako da se nadamo da će sredstva iz budžeta grada za izvođače biti što manja”, rekla je Šukalo.

Istakla je da je obilježavanje Nove godine izazovno zbog pandemije, te da zbog toga nisu mogli na vrijeme da donesu konačnu odluku.

“Formirali smo organizacioni odbor prije mjesec dana i od tada radili na ovome. ‘Banjalučka zima’ će se realizovati na nekoliko načina, a sam projekat svega onoga što je pripremljeno u Parku Petar Kočić je urađeno sa 0 KM”, navela je Šukalo.

Irena Radojević, direktorica Turističke organizacije grada Banjaluka, istakla je da će biti dobra posjećenost za novogodišnje praznike.

“Imamo već informacije od nekih hotela da je dobra popunjenost. Ovaj novi koncept “Banjalučke zime” je dobar za grad i mislim da će ovo biti zaista uspješno”, kazala je Radojevićeva.

Podsjetimo, BL portal je objavio da će odlukom gradonačelnika više od 111.000 KM biće plaćeno marketinškoj agenciji “Stars&More”, u vlasništvu Biljane Čigoje za organizaciju novogodišnjih koncerata u Banjaluci.

Prema podacima iz gradskog registra javnih nabavki, Čigojina agencija izabrana je kao jedini ponuđač, s obzirom na to da se Grad Banja Luka opredijelio da nabavku provede putem “pregovaračkog postupka bez objavljivanja obavještenja”, što, u praksi, podrazumijeva pregovaranje sa samo jednim ponuđačem.

 

Ostavite komentar: