Stanivuković u vanrednom obilasku „Eko toplana“: Mnogo propusta u radu, grijanje se mora poboljšati

Gradonačelnik Draško Stanivuković, obišao je sa saradnicima preduzeće „Eko toplane“ i tom prilikom razgovarao sa rukovodstvom i zaposlenima.

Nakon žalbi sugrađana na loše grijanje, gradonačelnik se tokom ove nenajavljene posjete „Eko toplani“ upoznao sa stvarnim stanjem u isporuci toplotne energije, a na čiji kvalitet su se ovih dana žalili i sugrađani.

Grijanje se ne odvija u punom kapacitetu, a što su gradonačelniku rekli i sami zaposleni.

-Da li se vi ovdje bavite time da se nešto uštedi i da ovo nije na maksimumu na kojem treba da bude da bi građani bili zadovoljni. Morate znati da mi imamo jedinu optužnicu, a to su građani Banje Luke. To treba da popravimo – kazao je gradonačelnik.

Tokom obilaska kotlovnica gradonačelnik je saznao i da jedan od kotlova već sedmicama uopšte nije u funkciji.

– Uprava preduzeća o tome nije bila upoznata, tako da ćemo hitno u Gradskoj upravi sazvati sjednicu Štaba za energetsku krizu, koji je dužan da utvrdi kompletno činjenično stanje u vezi sa isporukom toplotne energije, predloži mjere za poboljšanje i razmotri ostavku upravi – poručio je gradonačelnik.

 

❗Градоначелник у ванредном обиласку „Еко топлана“: Много пропуста у раду, гријање се мора побољшати

Градоначелник Драшко Станивуковић, обишао је са сарадницима предузеће „Еко топлане“ и том приликом разговарао са руководством и запосленима.

Након жалби суграђана на лоше гријање, градоначелник се током ове ненајављене посјете „Еко топлани“ упознао са стварним стањем у испоруци топлотне енергије, а на чији квалитет су се ових дана жалили и суграђани.

Гријање се не одвија у пуном капацитету, а што су градоначелнику рекли и сами запослени.

Детаљније на: https://www.banjaluka.rs.ba/gradonacelnik-u-vanrednom-obilasku-eko-toplana/

Objavljuje Град Бања Лука u Nedjelja, 4. prosinca 2022.

 

 

 

Ostavite komentar: