Stanivuković u papirima kao Vučić: Spreman prijedlog budžeta FOTO

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pohvalio se na društvenim mrežama da je pripremio prijedlog ovogodišnjeg gradskog budžeta.

Objavu prati i posebna fotografija na kojoj je gradonačelnik zatrpan fasciklama punim papira na stolu u svojoj kući. Tako je sinoć prije spavanja napisao da su spremni i svi materijali za narednu sjednicu.
“Spreman prijedlog budžeta Grada i sav materijal za treću redovnu sjednicu Skupštine grada. Nastavljamo dalje bez predaha, a sutra već od 12 časova novi Izvještaj ,,Tima za reviziju’’, napisao je Stanivuković.

Da kod gradonačelnika sve ide po planu potvrđuje i, po svemu sudeći, posebna poruka “Believe” na dukserici.
U Stanivukovića očigledno vjeruje i njegov PR tim, jer kreativna rješenja koja plasiraju već su dio političkog folklora i “sa druge strane Drine”. Naime, stil gradonačelnika sada već neodoljivo podsjeća na objave Aleksandra Vučića na društvenim mrežama. I predsjednik Srbije svako malo, uglavnom zabrinut, slika se sa dokumentima, čita ih, piše, i to gdje god stigne, od kabineta do aviona.

I ovo kopiranje Vučića očigledno i dugoročno treba da ima posebnu poruku. Stručnjaci za odnose sa javnošću sada već ocjenjuju da je Stanivukovićev svaki korak upakovan u poseban PR format i osmišljen da ostavi još jači utisak u javnosti. Kao što se već može pročitati u komentarima na mrežama, svaki njegov istup prati se kao nastavak serije, a taj scenario onda logično mora da bude što napetiji i zanimljiviji.

Ostavite komentar: