Stanivuković smatra da Vlada mora pasti: Spreman sam da idem u zatvor ako informacije nisu tačne

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, rekao je da je podnio prijavu u Tužilaštvu zbog nabavke medicinskog kiseonika za UKC RS i da je spreman da ide u zatvor i da se ne bavi politikom ako je slagao i ako to nije tačno.

On je gostujući na TV Face rekao da je u petak predao dokumentaciju Okružnom tužilaštvu u Banjaluci, u vezi nabavke medicinskog kiseonika za potrebe UKC Republike Srpske, koji će taj slučaj, najvjerovatnije, proslijediti Specijalnom tužilaštvu.
Stanivuković je kazao da je u tužilaštvu potpisao izjavu da je spreman da snosi odgovornost, pa čak i da ide u zatvor, ako se ispostavi da nisu tačne njegove informacije.
“Ali, ako je ova afera tačna zahtjevam da ti ljudi idu u zatvor! Pozivam tužilaštvo da hitno reaguje. Želim da budem saslušan zajedno sa ljudima koje smatram krivim za ovu aferu. Zbog ovog treba da padne i Vlada”, kazao je Stanivuković, navodeći da direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Vlado Đajič i ministar zdravlja Alen Šeranić treba da podnesu ostavku ili da budu smijenjeni.

Ostavite komentar: