Stanivuković ostao bez Jovane Kisin: Više nije član “Tima za reviziju”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je juče ispred zgrade Radio-televizije RS da “Tim za reviziju” i dalje radi u punom sastavu, a portal mojabanjaluka.info saznaje da je član “Tima” advokat Jovana Kisin u martu podnijela pismeni zahtjev za razrješenje.

Njen zahtjev za razrješenje je, kako se saznaje, prošao protokol Gradske uprave i to nije nikakva tajna. Kisin je od aprila na porodiljskom odsustvu, a prema Poslovniku o radu “Tima za reviziju” trebalo je da se u roku od 30 dana donese rješenje da ona više nije dio “Tima”.

“To rješenje nije donijeto ni do danas, iako Kisin faktički ne učestvuje u radu ‘Tima’ od aprila. S obzirom na to da je njen zahtjev protokolisan, svima je jasno da ona više nije član ‘Tima za reviziju’. Pritom joj je isplaćena naknada samo za prva tri mjeseca rada u ‘Timu’ tako da su stvari više nego jasne“, rekao je izvor mojabanjaluka.info iz Gradske uprave.

Dario Sandić je rekao da je i dalje član “Tima”, dok Diana Cvijić nije željela da odgovori na pitanja.

“Nisam u prilici da razgovaram. Na sastanku sam. Ukoliko su vaša pitanja u vezi Tima za reviziju, molim vas da se obratite Kabinetu gradonačelnika“, poručila je Cvijić.

Podsjećamo da su članovi “Tim za reviziju” potpisali izjave o tajnosti i da u njihovo ime govori samo i jedino gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Ostavite komentar: