Stanivuković opet o hrani na UKC-u: Ne znam ko je pojeo jaja i plazmu, ali znam da porodilje nisu

Nakon što sam pokazao fotografije hrane sa Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, dobio sam kritiku nutricioniste koja me pitala: ko je pojeo jaja i plazmu? Ne znam ko je pojeo, ali znam da porodilje i pacijenti nisu.

Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivukoviću, nakon što su iz UKC pokazali fotografije hrane za koju tvrde da se služe porodiljama.
“Đajić me demantovao po stoti put i to ekskzulivim fotografijama hrane sa Kliničkog centra. Izgleda da mene građani lažu i šalju ovakve fotografije. Ne znam zašto svi zajedno obmanjujemo javnost. Međutim, mi svi znamo kakava je hrana na UKC, svi imamo nekoga ko je gore bio”, rekao je Stanivuković.
Stanivuković kaže da nema potrebe da bilo ko laže, jer narod sve vidi i razumije.

 

 

❓Коме вјеровати, Влади Ђајићу или пацијентима са УКЦ-а?
❓Каква ви искуства носите са УКЦ-а?
❗Сви велики системи се суочавају са многим изазовима и проблемима, али прикривање стварног стања и обмањивање јавности није корак ка превазилажењу и рјешавању истих.

Objavljuje Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković u Četvrtak, 14. listopada 2021.

“Naš narod nije mekušac, nije neko ko se žali. Sve može da razumije, osim laži. Budite iskreni i recite da je tako, popravićemo, treba nam vremena. Zašto sve odmah demantujete? Isto ste uradili i sa kuhinjom kada je inspekcija utvrdila da je u katastrofalnom stanju. Renovirali je preko vikenda i poslali nove fotografije. Isto radite i sa kiseonikom”, rekao je Stanivuković, između ostalog, u svom novom videu, prenosi Srpskainfo.

Ostavite komentar: