Stanivuković okrivljuje skupštinsku većinu: Prva jesen u Banjaluci bez sadnje drveća

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, rekao je da će ovo biti prva jesen tokom koje neće biti zasađeno nijedno drvo u gradu, a za to je optužio odbornike skupštinske većine u gradu.

“Žao mi je što će ovo biti prva jesen koju Banja Luka pamti, a tokom koje neće biti zasađeno nijedno drvo. Banju Luku su bez jesenjih sadnji ostavili odbornici skupštinske većine kada su odlučili da skinu 80.000 KM sa ove stavke”, napisao je Stanivuković na svom Tviter profilu.

Gradonačelnik je objasnio zašto neće biti sađenja drveća, a za sve je okrivio skupštinsku većinu.

“Iako su aleje simbol Banjaluke i ono što ovom gradu daje dušu, pojedinim štetočinama ni to nije sveto. Predložili smo da se taj novac vrati rebalansom, ali čini mi se da će zbog nove blokade ova jesen proći čak i bez usvajanja rebalansa”, istakao je Stanivuković.

On je istakao da je “već izvijesno da Banjaluka plaća cijenu promjena sa prethodnih izbora, ali i da je to cijena promjena koje će se desiti naredne godine na nivou Republike Srpske”.

Posjetimo, sjednica Skupštine grada, na kojoj se trebalo raspravljati o rebalansu budžeta, je prekinuta i odgođena zbog korona virusa, odnosno zato što su pojedini odbornici bili zaraženi, pa su ostali morali u izolaciju.

Ostavite komentar: