Šta su radili i kako? Stanivuković i Ilić ocjenjivali jedan drugoga – obojica su bili “strogi”

Gradonačelnik Draško Stanivuković i predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić su ocjenjivali rad jedan drugog. I obojica su dobili veoma niske ocjene.

Na pitanje kako bi ocijenio rad gradonačelnika, a kako rad Skupštinske većine, Ilić je odgovorio da bi gradonačelniku dao ocjenu dva, a da je skupštinska većina samo jednu stepenicu iznad.

“Građani ali i oni koji funkcionišu u Banjaluci ne mogu biti zadovoljni ovom godinom. Imali smo niz obećanja ove administracije, koja se nisu pokazala kao istinita. Sve što su rekli da se neće desiti kada oni budu nosioci vlasti se i dogodilo. Zaustavljeni su projekti, imamo sporne nabavke, zapošljavanja bez konkursa i razne afere u Gradskoj upravi. Sve su to pokazatelji koji govore da ne možemo biti zadovoljni”, kazao je Ilić.

Ni Stanivuković nije ostao dužan za ocjenu.

Gradonačelnik Stanivuković smatra da Skupština grada ne želi da „Banjaluka ide naprijed“ .

“Mi smo imali dvije sedmice manje nego što je prosjek. Otrpilke oko 150 do 200 akata manje je usvojeno. Protočnost je takva kao da su namjerno postavili nasipe i brane. Prosto ne daju da se odluke donose. Ako imate sjednicu koja traje 40 dana onda tu nešto nije u redu”, rekao je Stanivuković i dodao da je skeptičan da će se iduće zasjedanje završiti do kraja ove godine.

“Dobili smo sva obećanja da će biti ali ne bi me iznenadilo da nas otjeraju u privremeno finansiranje. Da ih mogu ocjenjivati i oboriti na godinu, ja bi ih oborio. Ne bi im dao u 2022.godinu”, kazao je Stanivuković, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: