Sportske sekcije opet u školama: Grad pozvao profesore fizičkog da se prijave

Grad Banjaluka poziva profesore fizičkog vaspitanja i sporta da se prijave za rad sa osnovcima u okviru projekta “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“, čija će realizacija početi od nove školske godine.

“Zahvaljujući projektu Grada pod nazivom ‘Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije’, čiji se nastavak planira realizovati i u školskoj 2021/2022. godini, banjalučki osnovci imaće priliku da se bave sportskim aktivnostima i stvore naviku bavljenja sportom i fizičkim aktivnostima tokom cijelog života. Istovremeno, profesori sa Biroa za zapošljavanje dobiće mogućnost da steknu iskustvo i završe pripravnički staž, a nezaposleni i zaposleni profesori da usavrše svoje tehnike i vještine rada sa djecom u struci”, istakli su iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Nakon što se javni poziv završi i izaberu kandidati koji će učestvovati u realizaciji ovog projekta, isti će biti obavješteni o daljnjim aktivnostima.

“Napominjemo da izabrana lica na stručnom osposobljavanju će biti angažovana u redovnoj nastavi, kao i u sekcijama sa učenicima od 2. do 5. razreda, a nezaposleni i zaposleni profesori će raditi samo u sekcijama, od 2. do 5. razreda”, naveli su iz resornog odjeljenja.

Javni poziv za izbor lica u realizaciji projekta “Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“ u školskoj 2021/2022. godini otvoren je do 20. avgusta 2021. godine i dostupan je OVDJE.

Ostavite komentar: