Podrška SNSD Banjaluka: Vlada treba da pomogne privrednicima pogođenim mjerama

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka podržava dogovore Vlade Republike Srpske, odnosno rukovodstva Republike Srpske sa predstavnicima privrednih subjekata na koje se odnose najnovije mjere Republičkog štaba za vanredne situacije.

“Razumijemo potrebe ugostitelja, frizera i svih onih koji trenutno ne rade, pa u vezi s tim dajemo punu podršku odlukama Vlade Republike Srpske, da za sve one koji ne budu radili isplati platu i doprinose. Ugostitelji, frizeri i svi ostali privrednici od izuzetne su važnosti za privredni ambijent, ne samo Banjaluke već cijele Republike Srpske”, saopšteno je iz ovog odbora.

U Gradskom odboru SNSD-a Banjaluka uvjereni su, kako navode, da će vrlo brzo svi oni da se vrate normalnijem načinu rada, ali apeluju da se svi nakon toga pridržavaju epidemioloških mjera i poštuju sve odluke koje donose nadležne institucije, kako bi se izbjegle mjere zaključavanja ili bilo koje druge restriktivne mjere.

“Uvjereni smo da će pandemija što prije da jenja i da ćemo svi zajedno da uživamo u ljepotama i ugostiteljskim objektima našega grada”, naglašava se u saopštenju.

Ostavite komentar: