“Školski dani su najljepše razdoblje iz djetinjstva”: Stanivuković poželio sreću đacima

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, poželio je đacima srećan polazak u drugo polugodište, uz želju da će već sljedeći povratak u školske klupe dočekati bez maski i držanja distance sa svojim drugarima.

“Volio bih da sam lično imao priliku da posjetim naše učenike i da im poželim srećan početak drugog polugodišta, ali nažalost, epidemiološka situacija danas to ne dozvoljava. Školski dani su najljepše razdoblje iz djetinjstva, iskoristite ga da budete još bolji, da proširujete svoja znanja , ali i da stvarate nova prijateljstva”, poručio je gradonačelnik.
Iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske je saopšteno da će se nastava odvijati prema istom modelu po kojem je i počela školska godina u septembru, uz primjenu svih preporučenih epidemioloških mjera.
To znači da će učenici nastavu pohađati po grupama i ići će u školu svakodnevno, a časovi će trajati 20 ili 30 minuta, zavisno od mogućnosti da se organizuje nastavni proces.
Povodom početka nastave u drugom polugodištu, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i Grad Banjaluka apeluju da svi učesnici u saobraćaju odgovornim ponašanjem doprinesu stanju bezbjednosti u saobraćaju i tako zaštite naše najmlađe sugrađane.

Ostavite komentar: