Sija bronza kao zlato: Upriličen prijem za mlade karatiste iz Banjaluke

U Gradskoj upravi danas je upriličen prijem za mlade karatiste iz Banje Luke, Veljka Milišića i Tatjanu Štrbac, osvajače bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu u Poreču, saopšteno je iz Gradske uprave.

Naše talentovane sportiste ugostili su savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić Banjac i predstavnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Dejan Travar.

“Grad izuzetno cijeni sportske uspjehe, a posebno je važno da se djeca bave sportom, njeguju zdrave navike i uvijek ćemo im biti podrška na njihovom putu”, poručila je Savić Banjac.

Naime, Balkansko prvenstvo, na kojem je učestvovalo više od hiljadu sportista iz 10 zemalja, održano je od 15. do 17. oktobra ove godine u Poreču. Prethodno, Veljko Milišić kao član KK „16-a“ osvojio je zlatnu medalju na Prvenstvu BiH, a Tatjana Štrbac kao član KK „Sinđelić“ bronzanu na istom takmičenju.

Podsjećamo, nedavno je u Gradskoj upravi upriličen i prijem za još jednu osvajačicu medalje iz Banje Luke na Balkanskom prvenstvu, Teodoru Đukić.

Ostavite komentar: