SDS upozorava: Grad zatvorio prometnu saobraćajnicu u Lazarevu, a radovi stoje

Zbog nesmotrenosti gradskih vlasti u Banjaluci, koje su pokrenule radove na lokaciji na kojoj nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi, već šest mjeseci je zatvorena saobraćajnica koja povezuje Istočni i Zapadni tranzit u Ulici Ivana Gorana Kovačića.

Kako tvrdi Saša Lovrić, član Gradskog odbora SDS Banjaluka, zbog greške vlasti predugo ispaštaju stanovnici ovog dijela grada, koji moraju da trpe saobraćajne kolapse, koji su postali uobičajeni, pogotovo u udarnim terminima, kada radnici odlaze i vraćaju se s posla.

“Nakon što je kružni tok, na koji se veže ova saobraćajnica, završen za očekivati je bilo da i ova ulica bude puštena u promet. Međutim, to se nije desilo”, pojasnio je  Lovrić.

Član Gradske organizacija SDS Banjaluka, Željko Raljić, rekao je da je nelogično da Grad zatvori ovako prometnu saobraćajnicu i da radovi na njoj stoje nekoliko mjeseci.

On je upozorio da se s početkom školske godine mogu očekivati još veće gužve i apelovao na nadležne da u što skorije vrijeme omoguće normalno odvijanje saobraćaja u ovom dijelu grada, navode u saopštenju dostavljenom medijima iz banjalučkog odbora Srpske demokratske stranke.

Ostavite komentar: