Saradnja će se ogledati kroz mnoštvo projekata: Banjalučka pivara se uključuje u uređenje Trapista

Predstavnici Gradske uprave ugostili su danas predstavnike Banjalučke pivare, sa kojima su razgovarali o kvalitetnoj budućoj saradnji, koja će se ogledati kroz mnoštvo projekata.

Savjetnik gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo poručila je kako je ovo zapravo nastavak jedne uspješne saradnje, koja je započeta još prošle godine, kada je gradonačelnik Draško Stanivuković posjetio ovo preduzeće.

Kako je rekla savjetnica gradonačelnika, već tada su obje strane zauzele određene stavove kada je u pitanju strateška saradnja između ove kompanije i Grada.

“Tema za razgovor je bilo mnogo, dotakli smo se konkretnih koraka koje ćemo da preduzmemo u narednom periodu. Prva tema odnosila se na naš veliki projekat, a to je uređenje Trapista, naselja koje mi analiziramo sve od prostora Hidrocentrale pa do samostana „Marija Zvijezda“ i trapiske šume. Grad uskoro kreće sa rekonstrukcijom starog mosta, kao što smo već i najavili, pa smo danas razgovarali i o uređenju dijela pivare koji se nalazi u blizini mosta”, poručila je savjetnica gradonačelnika.

Dodala je kako su se dotakli i drugih tema, a koje su od velikog značaja kako za Banju Luku, tako i za Banjalučku pivaru, saopštili su iz Gradske uprave.

“Razgovarali smo i o manifestacijama koje su značajne za Grad i koje će da budu realizovane do kraja godine. Razmatramo na koji način Banjalučka pivara može da se uključi i da bude dio ovih događaja, s obzirom da je Nektar pivo prepoznatljiv brend našeg grada. Sa druge strane, razgovarali smo i o društveno odgovornim projektima koje ova kompanija planira u gradu Banjoj Luci”, zaključila je Milada Šukalo.

Savjetnica Šukalo iskoristila je priliku da pozove i ostale društveno odgovorne kompanije da predstave svoje kreativne ideje koje svakako mogu da doprinesu boljem životu u našem gradu.

Ostavite komentar: