Reci šta želiš, ali to nije sve: “Teatron” večeras kod govornice “u srcu Banjaluke”

Kod novopostavljene govornice na Trgu Krajine do kraja jula i tokom avgusta organizovani su različiti sadržaji, potvrđeno je iz Gradske uprave Banjaluka. 

Time će, kako navode iz Grada, govornica postati prostor za raznovrsnr događaje. ali i mjesto gdje će sugrađani moći reći ono što žele ili da prezentuju svoj rad.

Tako će već večeras, 24. jula sa početkom u 20 časova u organizaciji Dis pozorišta mladih biće održan program pod nazivom „Teatron“ – pozorišna revolucija.

U organizaciji Udruženja „Perpetum mobile“ za ponedjeljak, 26. jul, od 19 časova najavljen je nastup mladih ljudi koji će pričati lične priče o promjenama i važnosti građanskog i ličnog angažmana.

„Zdravo da ste“ 2. avgusta, u 19 časova, promovisaće projekat „Kreativni avgust“, koji obuhvata kreativne i rekreativne aktivnosti za mlade u našem gradu.

Koncert vokalnog ateljea “MAMA VOX” i predstavljanje polaznika škole pjevanja biće organizovano 12. avgusta u 19 časova, a dan poslije 13. avgusta planirano je plesno veče u organizaciji „Salsa Luka“.

Veče besjedništva u organizaciji Omladinske naučne inicijative predviđeno je za 16. avgust, u 19 časova.

Ostavite komentar: