Radulović: Ne može se desiti da nema hrane za djecu, dobavljači su uvijek mogli čekati

Poslanik u Narodnoj skupštini i bivši direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Nataša Radulović istakla je da se ne može desiti da nema hrane za djecu, a pogotovo da ne mogu da borave u vrtićima.

Iako je aktuelni direktor Centra Vesna Banjac, nakon što nije usvojen budžet grada Banjaluka, izjavila da ovih dana već može doći do prestanka rada vrtića, Radulovićeva je rekla da su uvijek dobravljači mogli da čekaju i da pretpostavlja da je i sada tako.

“Znam da je čak i na tenderima uvijek bilo da dobavljači mogu da čekaju, meni je bilo čak i do godinu dana. Pretpostavljam da je i sad tako. Međutim, ne vjerujem da nijedan dobavljač, da li je u pitanju hrana, didaktika ili bilo šta drugo što je u interesu mališana može reći ‘neću da nosim, neću da dovozim'”, rekla je Radulovićeva za ATV.

Ona je izrazila uvjerenje da će sutra i svaki naredni dan onaj ko dovozi hranu mališanima, ko je prošao na tenderu, ispoštovati sve, a kad se steknu uslovi da grad njima može to da plati tada će i da plati.

Govoreći o čišćenju Banjaluke, Radulovićeva smatra da tako treba da postupe i oni koji su zaduženi da odvozi smeće.

“Ako je jedini problem u ovom gradu smeće, ja ne znam zašto i taj koji je zadužen da odvozi smeće za ono što građani plaćaju ili ne plaćaju, zavisi kako ko, mislim da bi isto trebalo to da radi, kao onaj dobavljač koji ne vjerujem da u vrtićima neće dovesti hranu”, poručuje Radulović.

Ostavite komentar: