Radovi na širem području Banjaluke: U toku iscrtavanje saobraćajne signalizacije VIDEO

11.04.2023. | 11:16

Ovih dana, intenzivno se radi na obnovi horizontalne saobraćajne signalizacije na širem području grada, a u toku je obnova signalizacije u ulicama Trive Amelice, kralja Petra I Karađorđevića, te u ulicama Vidovdanska i Kninska, saopšteno je iz Gradske uprave.

Uporedo sa ovim radovima, JP „Putevi Republike Srpske“ pristupilo je obnovi horizontalne signalizacija na Zapadnom tranzitu.

Podsjećamo, iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve su ranije napomenuli kako je ove godine planirano da se na pojedinim lokacijama, kao što su zone škola, te zone sa većim brojem učesnika u saobraćaju, za obilježavanje horizontalne signalizacije primijeni dvokomponentna hladna plastika, kako bi se obezbijedila trajnost oznaka.

Zbog radova koji se intenzivnom dinamikom izvode na širem području Banje Luke, vozače molimo za dodatni oprez i razumijevanje.

Vozači u centru Banjaluke moraju danas da imaju malo više strpljenja i zbog drugih radova. Naime, zbog asfaltiranja obustavljen je saobraćaj u dijelu Ulice Vuka Karadžića kod zgrade Medicinske elektronike i Mtela.