“Radio sam časno i pošteno”: Bivši direktor “Akvane” o Stanivukovićevim optužbama

Bivši direktor “Akvane” Vedran Mitrović tvrdi da je radio časno i pošteno i smatra da će krivične prijave koje je najavio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković biti odbačene.

On je za RTRS, povodom optužbi Stanivukovića, rekao da nije nikakva tajna da “Akvana” duguje 10 miliona KM, te naveo da je to dug koji je akumuliran od osnivanja firme 2007. godine.

Mitrović je dodao da se više od polovine duga odnosi na troškove amortizacije. On je priznao da poreze i doprinose nisu plaćali od marta, jer ih je kriza izazvana pandemijom virusa korona teško pogodila.

“Prvo ću sačekati da vidim taj sam odgovor, kako će završiti te krivične prijave. Ja sam ubijeđen da će one biti odbačene jer sa sam ovaj sav period koliko sam proveo u Akvani radio časno, odgovorno, pošteno”, rekao je Mitrović.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković tvrdi da su prethodna Gradska uprava i javna preduzeća počinili nezakonite radnje, zbog čega najavljuje da će u utorak, 2. februara, podnijeti krivične prijave.

Saopštavajući danas na konferenciji za novinare u Banjaluci prve izvještaje “Tima za reviziju”, Stanivuković je precizirao da će krivične prijave podnijeti protiv protiv bivšeg gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića, te Mladena Ćućuna, Milenka Letića i Vedrana Mitrovića.

Ostavite komentar: