Promovisan banjalučki novogodišnji program u Beogradu

27.11.2019. | 14:28

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić pozvao je danas Beograđane da predstojeće novogodišnje praznike provedu u Banjaluci, najljepšem gradu u regionu, koji je spremio sjajan program za doček Nove godine.

Tokom današnje promocije u Beogradu, Radojičić je ukazao da je Grad, u saradnji sa sponzorima, pripremio najsadržajni program za novogodišnje praznike, u okviru koncepta koji traje tri godine.

Kako je istakao, Banjalučane i sve goste očeukuju trodnevni koncerti sa regionalnim zvijezdama, tako da će već 30. decembra na Trgu Krajine biti održan koncert Marije Šerifović.

-U novu, 2020. godinu ući ćemo sa Crvenom jabukom i Jelenom Tomašević, a 1. januara nove godine turiste i domaće goste zabavljaće Aleksandra Prijović – naveo je Radojičić.

On je istakao da je Banjaluka u središtu regiona, tako da kod nas dolaze gosti i iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i Makedonije, tako da su i izvođači novogodišnjih koncerata regionalne zvijezde, poznate na muzičkoj sceni.

-Banjaluka će, uz trodnevne koncerte, za novogodišnje praznike imati i prigodni, turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan „Zimska varoš“. Takođe, 31. decembra, tokom dana, za najmlađe biće organizovan doček Dječije nove godine. Naši ugostitelji, hotelijeri i trgovci se spremaju za novogodišnje dane i doček velikog broja gostiju – zaključio je Radojičić.

Jelena Tomašević, koja je prisustvovala današnjoj promociji u Beogradu, rekla je da je uvijek rado dolazila na koncerte u Banjaluku, gdje je uvijek sjajna atmosfera.

-Tako da sam sa ljubavlju prihvatila i poziv da nastupim na Trgu Krajine u novogodišnjoj noći – kazala je Jelena, koja je najavila da će uz svoje, pjevati i pjesme koje voli privatno.

Sjajnu atmosferu u Banjaluci na dočeku 2020. godine, najavio je i Dražen Žerić Žera koji je pozvao sve da im se pridruže tu noć u gradu na Vrbasu.

-Banjaluka je poznata po širokoj duši, dobroj kuhinji i lijepim druženjima i daćemo sve od sebe da u Novu godinu uđemo veseli i da nam bude odličan provod – rekao je frontmen „Crvene jabuke“.

Radost što će za novogodišnje praznike nastupiti u Banjaluci izrazila je i Aleksandra Prijović, koja je pozvala sve da 1. januara dođu na njen koncert na Trg Krajine.

 

Izvor:(banjaluka.rs.ba)