Prilika za degustaciju i kupovinu po sajamskim cijenama: Promocija domaćih proizvoda u Banjaluci

Manifestacija „Dani domaćih proizvoda – Banjaluka 2020”, biće svečano otvorena sutra, 15. oktobra u 15 časova, na platou ispred “Krajiške kuće”, najavljeno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

“Ovu manifestaciju organizujemo sa ciljem promocije domaćih autentičnih poljoprivrednih proizvoda i podsticanja razvoja domaće poljoprivredne proizvodnje. Svakog četvrtka i petka, od 15. oktobra do 13. novembra, u periodu od 15 do 18 časova, na platou ispred Krajiške kuće će se predstavljati domaći poljoprivredni proizvođači, gdje će građani imati priliku da degustiraju i po sajamskim cijenama kupe domaće proizvode”, kažu u Centru za razvoj poljoprivrede i sela.

U okviru “Dana domaćih proizvoda“ biće organizovani tematski događaji: “Slatki dani” – dani meda, prirodnih sokova, likera i slatkih prerađevina – 15. i 16. oktobar; “Gurmanski dani” – dani domaćih delicija (suhomesnati proizvodi, sir, domaći sosovi, namazi, zimnica, pivo) – 22. i 23. oktobar; “Dani zdravog života” – dani zdrave ishrane i prirodne kozmetike u službi ljepote i zdravlja – 29. i 30. oktobar; Dani vina, rakije i tradicionalnih jela – 5. i 6. novembar i Dani hercegovačkih i semberskih proizvoda – 12. i 13. novembar.

Ostavite komentar: