Predstavljena odbornička lista: “Dvadeset godina DNS je jedan od ključnih subjekata razvoja Banjaluke”

Gradski odbor DNS Banjaluka predstavio je danas odborničku listu za Skupštinu grada Banjaluka, čiji je nosilac Borivoj Obradović.

Obradović je rekao da je ovim zvanično počela kampanja ove stranke u Banjaluci, te da su predstavljeni konkretni prijedlozi za poboljšanje života u ovom gradu.

“Banjaluci je potrebna modernizacija postojećih škola i izgradnja novih, izgradnja vrtića i parkinga, te smanjenje saobraćajnih gužvi”, rekao je Obradović novinarima u Banjaluci.

On je dodao da je koalicioni sporazum sa kandidatom SNSD za gradonačelnika Banjaluke Igorom Radojičićem i dalje na snazi, te da će se o daljim koracima odlučivati na današnjoj sjednici Predsjedništva stranke.

Kandidat koalicije “Okupljeni za Banjaluku” Igor Radojičić, koji je prisustvovao predstavljanju odborničke liste DNS u Banjaluci, istakao je da je snažan DNS potreban Banjaluci i “Vidovdanskoj koaliciji”.

“Dvadeset godina DNS je jedan od ključnih subjekata razvoja Banjaluke i očekujem da će to biti i u naredne četiri godine”, poručio je Radojičić.

Ostavite komentar: