“Politička drskost i bezobrazluk”: SDS Banjaluka pozvao na bojkot preletača i njihovih stranaka

Društvena bolest zvana „papci“, koja je u domaćem političkom životu dostigla epidemiološke razmjere, može se vrlo brzo i efikasno izliječiti, apsolutnim bojkotom takvih političkih pojava na izborima, poručili su članovi Gradske organizacije SDS Banjaluka.

“Osobe koji su pogazile sve moralne vrijednosti moramo zaustaviti da ne pogaze dostojanstvo Republike Srpske i to je obaveza svakog dobronamjernog čovjeka i patriote”, kazao je Boris Šukalo, član Izvršnog odbora GO SDS Banjaluka. On kaže da pojavljivanje ogromnog broja preletača na listama za predstojeće izbore, predstavlja političku drskost i bezobrazluk.

“Svim njima postavljam pitanje, ljudi kako imate obraz da tražite podršku sugrađana, komšija i prijatelja, koje ste izdali i prodali zarad ličnih materijalnih interesa”, upitao je Šukalo.

Pozvao je građane da kažu odlučno ne nemoralnim ljudima, jer su oni velika opasnost za Republiku Srpsku i njen narod.

“Najjače oružje u rukama građana je olovka. Crna Gora je svjetli primjer kako se olovkom može pobijediti i najtvrdokorniji režim“, kazao je Šukalo, dodajući da je politička prostitucija razlog zbog čega je SNSD do sada opstao na vlasti.

Bojan Babić, predsjednik Mladih SDS Banjaluka, je rekao da Srbi kao narod ne bi postojali da duboko u svom biću nisu gajili otklon od izdaje.

“Dužnost naše generacije je da, kao i naši preci, kažemo odlučno ne svim onima koji su spremni da se služe izdajom u bilo koje svrhe”, kazao je Babić. On navodi da je otvoreno propagiranje i nagrađivanje nemorala, koji su postali glavno oružje aktuelne vlasti, vodi u propasti cijeli narod.

Jovan Gajić, potpredsjednik Mladih SDS Banjaluka, je pozvao sve ljude koji su neopredjeljeni da izađu na izbore i kažu ne svim negativnim pojavama u društvu i da na taj način zaustave odlazak mladih iz Republike Srpske. On je rekao da je politička korupcija jedan od razloga odlaska mladih iz Republike Srpske.

“Mladi mogu puno toga da učine i doprinesu našem društvu, ali oni između ostalog, odlaze i zbog preletača i papaka i njihovih nedjela”, kazao je Gajić, dodajući takvim ljudima nije stalo ni do građana ni do Republike Srpske i da su lični interes i bogaćenje njihova jedina ideologija.

Daniel Jakovljević, član Izvršnog odbora GO SDS Banjaluka, je rekao da je zbog moralnog sunovrata koji se desio u političkom životu Banjaluke, koja od 31 odbornika ima 17 preletača, politička scena u gradu postala predmet podsmijeha.

“Ovo već postaje parodija politike. Scenarija, koji aktuelena vlast provodi, se ne bi postidjeli ni najveći majstori parodije, poput Monti Pajtona i Top liste nadrealista”, navodi Jakovljević.

Ostavite komentar: