Podržavaju najavljene izmjene: SPS Banjaluka uz odluku o uspostavljanju jednosmjernog saobraćaja

Socijalistička partija Srpske Banjaluka pozdravlja odluku Odjeljenja za saobraćaj u Gradskoj upravi kojom se mijenja režim odvijanja saobraćaja u određenim dijelovima grada.

Apelujemo da se razmotre i usvoje i drugi zahtjevi koje su građani preko SPS tražili od nadležnih u Gradskog upravi, poručio je odbornik SPS u Skupštini grada, Darko Milošević.

– Izmjene režima saobraćaja i unaprijeđenje odvijanja saobraćaja u gradu predstavljaju stalni posao koji uvijek zahtijeva pažnju i SPS pozdravlja izmjene koje je usvojilo Odjeljenje za saobraćaj. O tom problemu smo mnogo pričali sa građanima, pokrenuli smo mnogo inicijativa i drago mi je da je počelo rješavanje problema velikog broja građana koji su nam se obratili – kaže Milošević.

Apeluje na Gradsku upravu i nadležno odjeljenje da razmotre i prijedlog da se, pored ostalih i ulica Marka Lipovca takođe pretvori u jednosmjernu.

-Kao i da se nastavi sa rasterećenjem saobraćaja u vidu izgradnje kružnih tokova u naselju Lazarevo – poručio je Milošević.

Ostavite komentar: