Osvanuo i taj dan! Udovoljeno mještanima Kuljana, linija 13A od danas vozi do Paprikovca

Mještani Kuljana, koji već mjesecima traže produženje linije 13A, od danas će konačno dobiti javni prevoz na trasi Kuljani – Centar – Paprikovac.

“Od danas će biti produžena autobuska linija 13A iz Kuljana, Barlovaca i Zalužana do Paprikovca”, potvrdili su iz preduzeća Autoprevoz.

Dodali su da su tek nedavno dobili potvrdu iz Gradske uprave da će udovoljiti tom zahtjevu čija će primjena početi od 1. februara.

“Tim povodom će biti organizovana promotivna vožnja sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem i građanima sa polaskom u 9.40 časova iz Kuljana. Povodom početka saobraćanja ove linije biće obezbijeđen besplatan prevoz za sve đake i penzionere u svim autobusima koji će putovati na liniji 13A”, poručili su iz Autoprevoza.

Direktor preduzeća Autoprevoz Dejan Mijić kazao je da će zbog ovoga povećati broj polazaka i da će ovaj korak iziskivati i veći broj autobusa.

“Red vožnje na ovoj relaciji ostaće nepromijenjen”, naglasio je Mijić.

Prema riječima predsjednika Savjeta mjesne zajednice Kuljani Jovice Tomića, ovaj potez ima ogroman značaj i predstavlja olakšicu za mještane.

Ostavite komentar: