Ognjena u maju očekuje teška operacija: Porodica Miljević moli dobre ljude za pomoć

Porodica Miljević iz Slatine kod Banjaluke moli sve ljude dobre volje da pomognu u prikupljanju novca za operaciju njihovog sina Ognjena, koja bi trebala biti realizovana u maju.

Ognjenova majka, Bobana Miljević, napisala je u objavi na Fejsbuk profilu da je, nakon neizvjesnosti i isčekivanja, doktor iz Beograda je prihvatio da operiše njenog sina, te da im je potrebna pomoć za prikupljanje sredstava za operaciju, ali i za period oporavka.
“Sreća u nesreći je da je prof. Brdar pristao da operiše Ognjena. Operacija će biti jako teška i komplikovana, ali je on optimističan. Oporavak će, takođe, biti težak i dug, ali ja sam sigurna da mi to možemo. Sama operacija će koštati 3.500 evra, uz to nam je potreban novac i za put, smještaj, terapije kao i postoperativni tretman i fizikalne terapije”, napisano je u objavi.

Upravo smo se vratili iz Beograda. Sreća u nesreći je da je prof. Brdar pristao da operiše Ognjena. Operacija će biti…

Posted by Бобана Миљевић on Понедељак, 19. април 2021.

Dodala je da će operaciju zakazati nakon Đurđevdana, te još jednom pozvala ljude dobre volje da pozovu broj 1433 i tako doniraju jednu kovertibilnu marku za Ognjenovo liječenje.
Podsjetimo, Ognjen Miljević iz Slatine od rođenja boluje od cerebralne paralize, sljepila, epilepsije i umanjene mentalne sposobnosti. Borba ove porodice traje već 17 godina, a nedavno su, po prvi put, potražili pomoć dobrih ljudi da pomognu operaciju dječaka, kako bi bar malo bio olaškan teret koji na leđima nose sve ove godine.

Ostavite komentar: