Oglasila se Kutlešić-Stević: Potpuno sam odgovorna, na vikendicu sam otišla kako ne bih ugrozila nikoga

Na vikendicu sam otišla kako ne bih ugrozila ni članove svog domaćinstva, a kamoli bilo koga drugog, poručila je odbornica SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Snežana Kutlešić-Stević.

Ona se oglasila nakon što je komunalna policija objavila da je prekršila mjere izolacije koje su propisane svim odbornicima i da će joj zbog toga biti izdat prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 1.000 KM.

“Kao vakcinisani ljekar, koji od početka pandemije Covid-19 radi na postoporavku pacijenata od ovog virusa, potpuno sam društveno odgovorna osoba. Bez obzira na to što sam u proteklih 7 dana tri puta testirana i test je sva tri puta bio negativan, naravno da poštujem mjeru izolacije, koja je propisana, kao odborniku, koji je bio u kontaktu sa COVID pozitivnom osobom”, istakla je Kutlešić-Stević.

Kako je rekla zbog toga je bila u svom stanu, u izolaciji.

“S obzirom da od petka u stanu ne bi bila sama, već bi bili i ostali članovi domaćinstva, donijeli smo odluku da nastavak izolacije provedem na vikendici, kako bi mjera izolacije bila apsolutno poštovana. Na poziv Komunalne policije to sam i rekla, i to su apsolutno mogli provjeriti dolaskom na adresu vikendice”, dodala je odbornica SNSD-a.

Kako je rekla umjesto toga su odlučili da ju kazne sa 1.000 KM.

“Ne bih željela komentarisati razloge za to, ali sasvim sigurno to ne može biti razlog da sam bilo koga, bilo gdje ugrozila svojim prisustvom. Naprotiv, na vikendicu sam otišla kako ne bih ugrozila ni članove svog domaćinstva, a kamoli bilo koga drugog. Na kraju, moram da dodam da mi nije uručeno rješenje o izolaciji, sa uputstvo da u slučaju promjene adrese trebam obavijestiti komunalnu policiju”, zaključila je ona.

Ostavite komentar: