Odziv i dalje veliki! Na Banjalučkom velesajmu nastavljena vakcinacija bez zakazivanja

Na Banjalučkom velesajmu danas je nastavljena vakcinacija protiv virusa korona bez prethodnog zakazivanja, a u organizaciji banjalučkog Doma zdravlja.

Imunizacija se danas, trećeg dana takozvanih Otvorenih vrata, odnosno vakcinacije bez prethodnog zakazivanja, odvija prvom dozom “fajzera” i “astra zeneke”, a odziv stanovnika je i dalje veliki.
Iz Doma zdravlja rečeno je Srni da je na vakcinalnom punktu na Banjalučkom velesajmu juče vakcinisano ukupno 746 lica, od kojih prvom dozom “sputnjika ve” 147, a “astra zenekom” 11 lica, dok je revakcinisano drugom dozom “sinofarma” 577, “sputnjikom ve” sedam, “sinovakom” jedno, a “astra zenekom” tri lica.
U ponedjeljak, 9. avgusta, ukupno je vakcinisano 888 lica, od kojih je vakcinisano prvom dozom vakcine “fajzer” 564, a “astra zenekom” jedno lice, dok je revakcinisano drugom dozom “sinofarma” 319, a “astra zenekom” četvoro lica.
Prema ranijem rasporedu, u četvrtak i petak na Banjalučkom velesajmu neće biti organizovana “Otvorena vrata” za vakcinaciju prvom dozom, već se vršiti revakcinacija stanovništva uz prethodno pozivanje.

Ostavite komentar: