Odbornica PDP-a ljuta na Topića: Neodgovorno, zbog njega stoji sve u Gradu

Odbornica PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, Dijana Ješić, osula je paljbu na šefa Kluba odbornika SNSD-a, Dragoslava Topića. Rekla je da zbog njega stoji neusvojen nacrt budžeta, stoji rad Skupštine, stoji rad gradonačelnika, stoji sve u Gradu.

Topić, koji je bio pozitivan je na virus korona, juče nije učestvovao u radu Skupštine, ali dan ranije jeste.

“Kako je moguće da Topić ne bude u izolaciji, a supruga mu pozitivna? Kad sam ja imala koronu, svi ukućani su bili u izolaciji, bez obzira na to jesu li ili nisu imali koronu. Kakav čovjek trebaš biti, pa da dođeš među 50-tak ljudi svjestan da bi i ti mogao imati koronu i prenijeti je drugima?”, upitala je Ješićeva na društvenim mrežama.

Ona smatra da Topić, kao javna ličnost, treba da bude primjer drugima.

“Umjesto da, kao javna ličnost i osoba koja donosi odluke u ovom gradu, bude primjer građanima kako se treba ponašati, on je pokazao svima kako ne treba da se ponaša: biti neodgovoran, bezobrazan i bahat! I sad zbog njega takvog, stoji neusvojen nacrt budžeta, stoji rad Skupštine, stoji rad gradonačelnika, stoji sve u Gradu. Opet”, poručila je odbornica PDP-a.

Ješićeva je objavila da je njen rezultat na korona virus negativan, ali da, kako joj je rečeno iz Doma zdravlja, prema pravilima mora u izolaciju 10 dana, jer je bila u kontaktu sa zaraženom osobom.

“Ispoštovaću to, kao što uvijek poštujem procedure. Ali sam ljuta! Iz više razloga”, istakla je ona.

Sjednica Skupštine grada je odgađena do daljnjeg, a razlog je što je testiranje pokazalo da je, pored Topića, još šest osoba pozitivno na virus korona, od čega tri odbornika.

Ostavite komentar: