Obustava saobraćaja u centru grada: Radnici će obilježavati horizontalnu signalizaciju

Zbog obilježavanja horizontalne saobraćajne signalizacije, danas 16. maja u periodu od 17.00 časova do 6.00 časova ujutru narednog dana, odnosno 17. maja, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici Patra na dijelu od kružnog toka do Ulice kralja Petra I Karađorđevića i u Ulici kralja Petra I Karađorđevića na dijelu od raskrsnice sa Bulevarom cara Dušana do raskrsnice sa Solunskom ulicom, saopšteno je iz Gradske uprave.

Za vrijeme obustave saobraćaja, izvršiće se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza i to:

  • linije 9, 10, 13, 13p i 17 se preusmjeravaju Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa kružni tok kod mosta Patre i  dalje postojećom trasom u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,
  • linije 3 i 3b se sa mosta patre preusmjeravaju Ulicom Isaije Mitrovića do kružnog toka i nazad,
  • linije 8 i 13 b se preusmjeravaju iz Bulevarom cara Dušana, Ulicom Teodora Kolokotronisa, Isaije Mitrovića, Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića prema jugu i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi preduzeće “MG MIND” d.o.o. Mrkonjić Grad.

Ostavite komentar: