Obavještenje za javnost: Nacrt Urbanističkog plana grada Banjaluke ide na javni uvid

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt Urbanističkog plana grada Banjaluke biti izložen na javni uvid, saopšteno je iz Gradske uprave. 

Nacrt Plana biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o. Banjaluka, Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića br.101a i prostorijama Gradske uprave svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od osam sati do 16 časova u periodu od 06. decembra 2021. godine do 19. januara 2022. godine.

Za centralno gradsko područje koje obuhvata područje mjesnih zajednica: Centar 1, Centar 2, Borik 1, Borik 2, Bulevar, Paprikovac i Nova Varoš biće organizovana javna prezentacija Nacrta Urbanističkog plana 10. decembra 2021. godine sa početkom u 18 časova u Domu omladine.

Za područja ostalih mjesnih zajednica biće organizovano pružanje informacija i pojašnjenja od strane nosilaca izrade i pripreme Plana zainteresovanim fizičkim i pravnim licima, a raspored i termine pogledajte OVDJE.

Nacrt Plana biće objavljen i na internet stranici Grada (www.banjaluka.rs.ba).

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 19. januara 2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Ostavite komentar: