Novi put i rasvjeta u Ljubačevu

U naselju Ljubačevo, puštena je u funkciju nova saobraćajnica te oko kilometar i po javne rasvjete. Ovo prigradsko naselje večeras je posjetio gradonačelnik Igor Radojičić, koji je naglasio da je Ljubačevo lijepo uređeno prigradsko naselje u kojem je dosta toga urađeno u proteklom periodu.

Izmještanjem stare trase kamenoloma, stanovnici Ljubačeva su dobili novu i savremenu saobraćajnicu. Vrijednost je oko milion maraka, a dužina puta je više od jednog kilometra. Istovrmeno je urađen i ogranak puta za Maglove. Tu je i oko kilometar i po jevne rasvjete. Ljubačevo je jedno od sela gdje se osjeti dobra organizovanost i povezanost stanovništva i može biti dobar primjer ostalima – rekao je Radojičić.

Mještani Ljubačeva večeras su dobili novu savremenu saobraćajnicu i oko kilometar i po nove javne rasvjete. Ovo…

Gepostet von Grad Banja Luka am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

Izgradnju puta kompletno je izvelo i finansiralo preduzeće „Kozaraputevi“.

Dužina novog puta je oko 1.100 metara. Riječ je o modernoj saobraćajnici širine pet metara sa riješenom odvodnjom i saobraćajnom signalizacijom, a, uz to, puno je bezbjednija. Svi radovi su izvedeni u dogovoru sa Gradskom upravom i predstavnicima mjesne zajednice – rekao je Dejan Gaković, direktor „Kozaraputeva“.

Predsjednik Savjeta MZ Ljubačevo, Radenko Vujasin, kazao je da će izgradnja ove saobraćajnice za mještane ovog kraja značiti mnogo, jer će na taj način biti mnogo bolje i brže povezani sa gradskim područjem.

 

Izvor:(Grad Banjaluka)

 

 

Ostavite komentar: