Nesavjesni pojedinci haraju Banjalukom: Obnovljeno više dječjih i sportskih igrališta

U Banjaluci je ovih dana obnovljeno više dječijih i sportskih igrališta koja su oštetili uglavnom nesavjesni pojedinci, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za komunalne poslove.

U okviru redovnog održavanja komunalne opreme, sanirana su dječija igrališta u ulicama Dragiše Vasića, Stevana Mokranjaca, Kosovke djevojke i kod stadiona na Laušu.

“Treći put u kratkom periodu, na igralištu u Ulici srpskih ustanika ponovo su postavljeni lanci na ljuljaškama koje vandali bukvalno odsijeku i odnesu”, navode iz resornog odjeljenja i apeluju da građani čuvaju komunalnu opremu i da kontrolnim organima prijave nesavjesne pojedince.

U nekoliko naselja obnovljena su i sportska igrališta, odnosno postavljene nove košarkaške table u Save Kovačevića u naselju Borik, obruč sa mrežicom u Ravnogorskoj ulici, te nova tabla za koš na igralištu za basket kod Napredovog stadiona u naselju Obilićevo.

Prema programu zajedničke komunalne potrošnje, za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u budžetu grada planirano je 30.000 KM.

Ostavite komentar: