“Nemojte da Vam trudnice i porodilje budu oružje”: Baldićeva reagovala na Stanivukovićeve objave o hrani na UKC-u

Radmila Baldić, magistar nutricionizma u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske reagovala je na nedavne objave gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, te mu poručila da ne objavljuje fotografije nepotpunih obroka za trudnice i porodilje, niti za bilo koju kategoriju pacijenata.

“Ako imate imalo morala, nemojte da Vam trudnice i porodilje budu oružje u prljavoj kampanji koju vodite. Kada ste već slikali doručak, zanima me gdje ste sklonili ostatak, ko je pojeo jaje, čitavu pavlaku, čaj i plazma keks od 150 grama? Kao stručno lice odgovorno tvrdim da trudnice i porodilje u UKC Republike Srpske dobijaju adekvatnu ishranu prilagođenu stanju u kojem se nalaze, sa odgovarajućom energetskom vrijednosti, makro i mikro nutrijentima”, navela je Baldić, a njena izjava objavljena je na Fejsbuk stranici UKC Srpske.
Kaže i da ne želi da njeno ime, obrazovanje i rad služe kao poligon za politička prepucavanja.

Radmila Baldić, magistar nutricionizma UKC Republike Srpske:

Želim da poručim gospodinu Stanivukoviću da ne objavljuje…

Objavljuje Univerzitetski Klinički centar Republike SrpskeSrijeda, 13. listopada 2021.

“Osim što manipulišete, Vi sigurno niste dovoljno obrazovani i kompetentni da pričate o temi koju ne poznajete. Nije u redu da nas javno ponižavate, očekujem Vaše izvinjenje”, navela je Baldićeva.

Ostavite komentar: