Nastavlja se akcija čišćenja Banjaluke: Raspored kontejnera za odlaganje kabastog otpada

Pod sloganom „Čisto lice grada“, velika akcija čišćenja i uređenja grada nastavlja se naredne sedmice u naseljima Ada i Česma, saopšteno je iz Gradske uprave.

Tako će nadležne službe na području ovih mjesnih zajednica sprovoditi različite aktivnosti poput pranja saobraćajnica i javnih površina, sanacije oštećenja na saobraćajnicama, iscrtavanju horizontalne saobraćajne signalizacije, sanacije komunalne opreme, popravke javne rasvjete, uređenja zelenih površina i sl.

Uz različite aktivnosti na uređenju komunalne opreme i javnih površina, stanovnici ovog najvećeg naselja imaće priliku da odlože krupni otpad u postavljene kontejnere na određenim lokacijama.

Lokacije na kojima će biti postavljeni kontejneri za odlaganje kabastog otpada od 23. do 29. maja su sljedeće:

1) Ulica Zdravka Dejanovića u blizini broja 62
2) Kod stadiona u Česmi
3) Ulica Nedeljka i Boška Babića blizu trafo stanice
4) Ulica Petra Velikog kod automatske praonice
5) Ulica Ada kod broja 9
6) Ulica palih boraca preko puta broja 52

Podsjećamo, pod sloganom „Čisto lice grada“, velika proljećna akcija uređenja i čišćenja grada počela je 14. marta i do sada su aktivnosti završene u više banjalučkih naselja.

U proteklom periodu uređeni su Centar, Obilićevo, Borik, Lazarevo, Nova varoš, Rosulje, Kočićev vijenac, Lauš, Bulevar, Pobrđe, a u narednim nedjeljama nastavlja se uređenje prigradskih naselja našeg grada.

Sugrađani su pozvani da se uključe, a sve sugestije mogu uputiti putem telefona broj: 051/244-593 ili putem elektronske pošte na adresu: blgradcistoglica@banjaluka.rs.ba.

Ostavite komentar: