Nakon 12 godina: Autobusi će da voze po potrebama radnika Beme

Red vožnje autobusa javnog prevoza broj 13 Lazarevo-Obilićevo, na molbu rukovodstva Tvornice obuće „Bema“, biće prilagođen i usklađen sa potrebama zaposlenih ovog kolektiva, saopšteno je iz Gradske uprave. 

Na molbu tehničkog direktora TO „Bema“, Marinka Umičevića gradonačelnik Draško Stanivuković je odmah reagovao i naložio da se već od danas uskladi red vožnje koji podrazumijeva korekciju polaska u 15 časova na 15.05 časova.
Umičević se na društvenim mrežama zahvalio gradonačelniku na ovom potezu.
„Nakon 12 godina vapaja tokom mog odborničkog staža sam uspio da zamolim gradonačelnika Banjaluke, gospodina Draška Stanivukovića da promijeni tih famoznih pet minuta u redu vožnje autobusa broj 13. Radnice Beme izađu u 15 časova, autobus ode prazan, a onda čekaju 15 – 20 minuta. Ali, evo, najzad razumijevanje iz Gradske uprave i od danas, a nije prvoparilska šala, autobus će kretati u 15 h i pet minuta. To je mala stvar, ali za nas jako bitna i u ime svojih radnih kolega izražavam zahvalnost. Bema ima osam iznajmljenih autobusa koji idu u više dijelova Banjaluke i nekoliko opština, tako da smo ovim potezom skinuli veliki teret s vrata“, naveo u objavi na društvenim mrežama, Marinko Umičević, tehnički direktor tvornice obuće „Bema“.

Ostavite komentar: