Najavljeni radovi: Nekoliko banjalučkih ulica i naselja sutra bez struje

Zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima sutra, 10. septembra, u više banjalučkih naselja i ulica doćiće do prekida u snabdijevanju potrošača električnom energijom.

Kako je javljeno iz Elektrokrajine u vremenu od osam do 17 časova bez struje će biti dijelovi naselja Desna Novoselija, Karanovac, Ljubačevo, Bastasi, Balte, Memići, Eraci, Javorani, Kablovi i Tisovac.

Što se tiče dijelova ulica Kralja Petra I Karađorđevića 99-121 i Vidovdanska struje neće biti u vremenu od devet do 11 časova, sat duže, od devet do 12 isto važi za dijelove naselja Pobrđe, Močila, Trla i Šibovi.

Dva sata, od 11.30 do 13.30 časova struje neće biti u dijelovima ulica Grčka 4 i Jovana Dučića 26, dok će dio ulice Siniše Mijatovića i dijelovi naselja Dragočaj, Bistrica i Karaula biti “u mraku” od devet do 14 časova.

Takođe, u vremenu od osam do 17 najavljeno je isključenje TS Banjaluka 5 – Dv 20kv Karanovac i Dv 20kv Kneževo, a obavješteni su kupci Kamenolom Ljubačevo, Drvoprodeks d.o.o i Drvorez d.o.o.

Ostavite komentar: