“Mozaik prijateljstva” spremio praznični ručak za više od 500 građana VIDEO

Udruženje “Mozaik prijateljstva” je u sklopu svoje javne kuhinje danas pripremilo praznični ručak za socijalno ugrožene građane.

Danas veliki broj građana slavi krsnu slavu Svetog Nikolu, a kako bi ovaj dan bar malo uljepšali onim Banjalučanima koji se nalaze u teškoj situaciji podijeljeno je više od 500 obroka koji su sadržavali i kolač, a one porodice koje imaju djecu su dobile paketiće.

Prema fotografijama koje je objavilo ovo udruženje redovi su bili dugački i veliki broj građana je i za ovaj praznik zakucao na njihova vrata.

“Dragi sugrađani ovako je izgledao glavni obrok pored paketa sa prehrambenim namirnicama kao i dječijim paketićima. Naši korisnici su došli ispred naše kuhinje Obrok ljubavi i dva sata prije 12 časova kad je trebala početi podjela. Tako da su se naša vrata otvorila i mnogo prije predviđenog vremena jer vani je ipak bilo veoma hladno. Ponosni smo što smo uspjeli pripremiti i podijeliti preko 500 obroka i da sve prođe u najboljem redu”, navedeno je u objavi na Fejsbuk stranici ovog udruženja.

Kako bi sve ovo pripremili bila je prije svega potrebna pomoć dobrih ljudi koji su prethodnih dana na adresu ovog udruženja donirali prehrambene proizvode, među kojima i kolače i paketiće za najmlađe.

Sve donacije su za građane upakovali vrijedni volonteri ovog udruženja.

“Mi smo zaista dali sve od sebe da naši korisnici ponesu kućama porcije kao iz najboljih restorana naravno zahvaljujući svima vama koji ste nam pružili pomoć”, naveli su u ovom udruženju.

Ostavite komentar: