“Mi smo uvijek tu za vas”: Reklama sa bilborda u Banjaluci izazvala brojne reakcije FOTO

Centar za socijalni rad Banjaluka objavio je reklamu na gradskim bilbordima sa kojih poručuje: “Mi smo uvijek tu za vas”. Fotografija na kojoj se, između ostalih nalaze, direktorica Centra Irena Joldžić i socijalni radnik Bojan Arula izazvala je uglavnom negativne reakcije na društvenim mrežama.

Banjalučani su najviše kritikovali kreatore kampanje promocije ove socijalne javne ustanove. Poručili su i kako je “neprikladna” ova “samoreklama”.

“Gospode Bože, pa je li ovo stvarno?!, “Samo je još trebao neki slogančić tipa .. ‘Ako ste danas tukli zenu, ili dijete, javite se na broj u ćošku’”, “Oni su, ili svi idioti ili nas smatraju za idiote. Treće ne postoji”, “Novi keš krediti, najava za seriju…”, “Požurite, ne odugovlačite, postanite socijalni slučaj i onda se mi brinemo za vas!”, “Zašto ovi troše novac građana na bilborde umjesto na siromašne!?”, samo su neki od komentara na društveni mrežama.
Svoj komentar o ovoj reklami Centra za socijalni rad je ostavio i profesor komunikologije na FPN u Banjaluci Aleksandar Bogdanić.
“Ako je autentična, meni se čini komunikativno nejasnom i beskorisnom, a društveno neodgovornom”, napisao je Bogdanić.

Ostavite komentar: